قالیشویی آقاجانی در حوزه موگیری فرش دارای تخصص ویژه و خاصی است، یکی از اعمالی که بر روی غالب قالی های دستباف ایرانی اعمال می گردد عملیات پرداخت است. این عمل که موجب وضوح هر چه بیشتر طرح و نقشه فرش می شود همواره بر خلاف جهت خواب قالی یعنی از طرفی که بافت آغاز گردیده صورت می پذیرد. جهت پرداخت سطح قالی از دو شیوه دستی و ماشینی استفاده می گردد.
1. شیوه دستی
در این شیوه استاد پرداخت کار با کمک تیغ های دستی و یا قیچی های مخصوص به پرداخت سطح قالی می پردازد.این تیغ ها و قیچی ها انواع و اقسام مختلفی داشته و بسته به نوع بافت و کیفیت قالی متفاوت می باشد.لازم به ذکر است که اصولا قالی های ریز بافت ، به روش دستی پرداخت می شوند.
2. شیوه ماشینی
در این روش ، ماشین وظایف تیغ های دستی و یا قیچی های مخصوص پرداخت را در شیوه اول انجام میدهد . ساختمان این ماشین شامل یک تیغ تیز(تیغ اول) و یک شانه ( تیغ تخت ) در جلوی کار و یک کیسه جمع اوری پرزهای چیده شده در انتهاست. شانه سطح قالی را صاف و یکدست می کند. قیچی نیر پرزهای اضافه را می چیند.
این دستگاه دارای دو دینام برقی نیز می باشد یکی از دینام ها از طریق یک لوله خرطومی که داخل آن فنر قرار دارد به تیغ لول متصل بوده و دینام دیگر نیزاز طریق لوله دیگری به کیسه جمع آوری پرزهای چیده شده متصل می باشد. در اثر کار دینام اول تیغ لول چرخیده و طول اضافی پرزهای سطح قالی را می چیند. تیغ تخت (شانه) ثابت بوده و به یک دست نمودن پرزهای سطح قالی جهت کوتاه شدن کمک می کند. با شروع به کار دینام دوم و ایجاد مکش پرزهای چیده شده در داخل کیسه جمع آوری می گردد.